DyCraft

◄Ⅰ Üdv a weboldalunkon! Ⅰ►

Gyere és játsz!

Ez a szerver egy PUBG (Playerunknown's Battleground), Telekrendszer, Survival, SkyBlock és egy MobAréna játékmódot tartalmaz.

A PUBG egy BattleRoyale stílusú játékmód, melyben túl kell élned a többi játékost, akik szintúgy arra törekednek, amire te, a túlélésre. A játékban találhatóak fegyverek, italok, páncélok, melyek hasznos társaid lehetnek a harc alatt. Akkor nyersz (értelemszerűen), ha te maradsz utoljára életben. Ha megölsz valakit, illetve ha nyersz ügyességedet jelölő rangpontokat és pénzt kapsz. Ellenkező esetben vesztesz a rangpontjaidból, pénzed viszont megmarad. Ez csak egy mérő, mely az ügyességedet mutatja. Bizonyos rangpont elérése után a rangod is változik, mellyet a „/pubg stats” paranccsal tudsz nyomonkövetni.

A SkyBlock egy túlélő játékmód, melyben egy lebegő szigeted van, ahol túl kell élned, házat kell építened, illetve kihívásokat teljesíthetsz, mellyel pénzt gyarapíthatsz.

A MobAréna egy PVE játékmód, melyben három kaszt közül választhatsz, amit fejleszthetsz a szörnyek megölésével. A szörnyek dobnak láda kulcsokat és aranyat, amikkel felszerelést tudsz venni. A raktárod fejlesztheted pénzért, mellyel több helyet szerezhetsz az enderchestedben.

A szerveren 1 rang található, a Prémium, melyet a támogatás szempontjából hoztunk létre. Ez a rang csak kiegészítőket tartalmaz, semmi olyat, mellyel előnyre tenne szert. Bővebb információkat a vásárlásról és a rangról a „Bolt” menünél találsz.

Rendes és normális személyzeti tagok segítenek nektek a szerverrel kapcsolatos kérdéseitekkel, esetlegesen felmerülő hibákkal, vagy ha elakadtok a játék során.

Információk a vásárlással kapcsolatban:
PayPal-lal történő fizetés esetén a feldolgozás több időt vehet igénybe. Ilyen vásárlás esetén kérünk légy türelemmel, vagy érdeklődj az alábbi címen:
dycraftminecraftszerver@gmail.com

Kevesen vagytok a szerveren? Akkor szavazz itt, hogy többen találják meg közösségünket!

IP: dy.craft.run

Verzió: 1.9.x-1.12.x

Weboldalt készítette: DyCraft csapata